Tur calare Biserici Fortificate

our horses

Locatie: Atel, Transilvania
Durata: 7 zile / 6 nopti
Perioada optima: Pe toata durata anului
*Oferta este valabila pentru grupuri de maxim 6 persoane/3 familii.

 

DESCRIERE:

Ziua 1: Sosire/ Check-in Atel

Sosire pe Aeroportul International Sibiu.Veti fi intimpinati de ghidul local. Transfer Atel (aprox. 30 min.). Cazarea va avea loc intr-o locatie unica, plina de arta, o casa de oaspeti de 3* situata in imediata apropiere a Bisericii Fortificate locale. Pensiunea este fosta casa parohiala actualmente complet renovata. In functie de orarul de check-in veti beneficia de pensiune completa sau demipensiune in prima zi. Nu exista trasee de echitatie pentru aceasta prima zi. Innoptare in Atel.

Ziua 2: Evaluare

Micul dejun. Calaretii si caii se cunosc. Fiecare calaret va avea o sesiune de evaluare privata. Ziua incepe cu o excursie in jurul Atel-ului si continua spre Dupus (Tobsdorf), unul dintre cele mai vechi sate din zona (atestat in1267). Pranz picnic pe parcursul turului. Retur Atel. Vizitare Biserica Fortificata locala. Cina. Innoptare Atel.
Timp estimat tur calare: 4 ore

Ziua 3: Drumul vinului

Dupa micul dejun veti pleca de-a lungul unui tur urmat de negustorii medievali. Primul sat de-a lungul turului este satul Richis (Reichesdorf), ce ne intimpina cu legende pline de culoare, aroma si savoare. Cel mai bogat sat din zona in timpurile medievale datorita vpotgoriilor celebre ne uimeste si cu o alta Biserica Fortificata impresionanta. Traseul urca apoi catre Alma Vii (Almen), un alt sat faimos cu acelasi gust bogat in istorie. Ne vom bucura apoi de un pranz picnic, pentru ca apoi sa luam drumul spre casa. pentru cină. Peisaj cu vai largi si dealuri rigide iti da satisfactia calariei in cele mai variate moduri. Degustare de vinuri. Cina. Innoptare Atel.
Timp estimat tur calare: 7 ore

Ziua 4: Traseul regal

Dupa micul dejun veti pleaca intr-un tur ce urmeaza cateva din locurile in care, din cand in cand, redeventele britanice fac echitatie. Veti poposi in renumitul sat Biertan (Bierthalm), pe care Prince of Wales il descrie ca fiind  ”un loc de o frumusete naturala si de o bogatie culturala extraordinare”. De-a lungul intregului tur ghidul dvs. va sustine latura culturala a acestei experiente cu legende si fapte istorice. Vizitare renumita Biserica Fortificata din Biertan.Pensiune completa – pranz picniC de-a lungul traseului si cina in Atel. Innoptare Atel.
Timp estimat tur calare: 5.30 ore

Ziua 5: Traseul forestier

Dupa micul dejun veti pleca urmnand drumurile forestiere spre satul Pelisor (Magarei). Este o buna oportunitate de a va spori abilitatile de orientare in padure, dar si de a descoperi viata salbatica. Indiferent daca este o zi de fierbinte sau ploioasă  acest tur va va relaxa si va va face sa va simtiti confortabil. In Pelisor veti vizita Biserica Fortificata locala si va vom uimi cu un pranz traditional romanesc servit la casa parohiala locala.Retur Atel. Cina. Innoptare Atel.
Timp estimat tur calare: 7 ore

Ziua 6: Traseul mestesugaresc

Dupa micul dejun veti pleca catre Apos (Apesdorf), un sat departe de lumea civilizata. Va vom familiariza cu obiceiurile traditionale legate de cultura pamantului si nu numai. Veti vizita Biserica Fortificata din Apos precum si imprejurimile. Pranz picnic de-a lungul turului. Retur Apos. Cina speciala tradionala cu degustare de vinuri. Innoptare Atel.
Timp estimarea tur calare: 6 ore

Ziua 7: Final tur

Mic dejun si check-out. Veti fi transferati la Aeroportul Internaţional Sibiu pentru zborurile destinatie (in cazul turistilor straini).

Final tur.

 

welcome 219x250 Tur calare Biserici Fortificate

 

Pachetul include:
Cazare 6 nopti la pensiune Atel (3*)
Pensiune completa (pranz tip picnic) – mic dejun, pranz si cina (bauturi excluse)
Tur calarie zilnic conform descriere
Transfer aeroport – pensiune aeroport
Ghid profesional pe toata durata turului (engleza)
Intrari obiective mentionate (Biserici Fortificate)
Degustare vinuri

 

Pachetul exclude:
Echipamente calarie (mai putin casca)
Orice alte servicii fata de cele mentionate in descriere

 

Detalii:

Trasee si timing

Traseele de calarie sunt prestabilite, putind suferi modificari numai orele de incepere – datorita conditiilor meteo sau a altor factori neprevazuti.

Imbracaminte / Echipamente

Castile de calarie sunt obligatorii. Incaltaminte si pantaloni potriviti – va sfatuim sa purtati pantaloni specifici de calarie (nu blugi denim). Se recomanda folosirea manusilor. De asemenea este recomandabil sa dispuneti si de jachete de ploaie (pelerine).

Rase Cai

Caii pe care ii folosim sunt din rasa Lipitan.

 

FAQ:

Experienta in calarie

Experienta in calarie obligatoriu (recomandabil sa luati niste ore de calarie inaintea acestui tur). Va rugam ca de-a lungul turului sa respectati intru totul instructiunile pe care le veti primi de la Ghidul dvs. In cazul in care nu intelegi va rugam insistent sa solicitati clarificarile necesare. Ghidul dvs.va dicta perioadele de pauza. Orice participant care se va comporta intr-o maniera care poate provoca un accident va fi eliminat din tur.

Asigurare

Este recomandat ca toti clientii sa incheie asigurare de accident . Agentia Sis Travel nu poate fi in nici un fel responsabila pentru accidente sau ranirea participantilor. Va sfatuim de asemenea sa beneficiati si de asigurare de anulare a calatoriei.

 

Tarif: 740 Euro/pers./double