Team building Delta Dunarii

apus in delta

Delta Dunarii in cateva cuvinte:
~ rezervatie a biosferei unica in Europa
~ un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante
~ paradis natural la varsarea Dunarii in Marea Neagra
~ retea de canale, lacuri si insule intinsa pe o suprafata de 5640 km2

Delta Dunarii — Mirajul unei clipe de liniste

 


Propunere program team building Bratul Sulina
* Cazare pe hotel plutitor


Itinerariu:
Tulcea – Lac Gorgova – Lebada – Caraorman – Lac Lumina si Lac Puiu – Lac Rosu si Rosulet – Crisan – orasul Sulina cu iesire la Marea Neagra – Dunarea veche – Lac Bogdaproste si Trei Iezere – Mila 23 – Ligheanca – Canal Olguta – Lac Fortuna – Baclanestii Mari – Nebunu-Canal 36 – Tulcea

Ziua 1:
Imbarcare pe hotelul plutitor, servirea cocktail primire, cazare, informare asupra desfasurarii programului si a traseului turistic. Se serveste pranzul in timpul desprinderii de la mal, inceputul croazierei in Delta Dunarii cu plecare pe bratul Sulina. Program de voie. Cina. Innoptare pe hotel plutitor.

Ziua 2:
Va propunem excursii cu barcile si catamaranul pe lacurile din Delta.

Servirea micului dejun; continuarea traseului cu vizitarea Grindului Caraorman si a localitatii Caraorman indreptandu-ne catre lacurile Lumina si Puiu unde se vor organiza concursuri de pescuit la crap si stiuca; Se serveste pranzul dupa care se efectueaza o scurta excursie catre lacurile Rosu si Rosulet, continuare traseu catre localitatea Crisan pentru vizitarea obiectivelor turistice aflate in aceasta localitate. Cina. Innoptare in hotel.

Ziua 3:
Dupa servirea micului dejun, hotelul plutitor se va indrepta catre localitatea Sulina cu iesirea la Marea Neagra, aici avand posibilitatea vizitarii  cimitirului vechi al orasului, farul vechi si palatul Comisiei Europene a Dunarii. Dupa vizitarea obiectivelor se va servi pranzul.Continuarea programului poate cuprinde ore de plaja pe tarmul Marii Negre, si ca agrement beneficiati de posibilitatea desfasurarii concursului de  ski nautic dupa care ne vom imbarca pe hotel unde se va servi cina urmata de program la libera alegere, innoptandu-se pe hotelul plutitor.

Ziua 4:
Servirea micului dejun dupa care  ne vom indrepta catre gruparea de lacuri Bogdaproste, Trei Iezere  si lacul Lungu aici aveti prilejul de a va inscrie la concursul de pescuit  cu premii; imbarcare pe hotel pentru servirea pranzului (program de voie) in timp ce hotelul se va indrepta  lin pe canalul Lopatina cu iesire la Mila 23; se va servi cina urmata de un foc de tabara pe mal cu diverse jocuri distractiv excursii cu barcile si  catamaranul in Delta Se va innopta pe hotel in apropierea localitatii Mila 23.

Ziua 5:
Servirea micului dejun, continuare traseu;  transfer in barcile  cu motor pentru a vizita satul pescaresc Mila 23 continuand cu vizitarea vestitului lac Nebunu (lac strict protejat de A.R.B.D.D.), aici aveti posibilitatea de a filma si fotografia diversitatea  pasarilor (vestitele lebede) si a peisajelor din imprejurimile lacului dupa scurta excursie pe lac ne vom  indrepta pe canalul 36  pentru a iesi pe bratul Tulcea unde vom ancora hotelul in Portul Turistic Tulcea.

 

Programe team building Delta Dunarii:

1. TURńā DE CAIACE, BIRD WACHING, FOTO HUNTING SI TIR CU ARCUL

Adventures 1 este o tura de aventura cu caiacele pe canalele si lacurile din Delta Dunarii. Un instructor va initia participantii in tainele caiacului si va insoti grupul pe perioada expeditiei. Participantii pot vedea si fotografia pe traseu diferite specii de pasari. Pe traseu va avea loc un concurs de tir cu arcul intr-un loc special amenajat.

Durata program: 3 – 4 ore
Numar de participanti: minim 10 Рmaxim 20  (in 2 sesiuni)

2. RAFT ADVENTURE

Raft Adventure¬† este un program de treasure hunt √ģn care scopul echipelor este sńÉ descopere o comoara. Fiecare echipa construieste cate o pluta cu ajutorul careia se deplaseaza adunand indicii despre comoara din diferite medii¬† (apa, sub apa si uscat). Pentru fiecare material necesar constructiei plutei, echipele trec prin probe de supravietuire (ex:aprinderea unui foc fara sursa de foc, procurarea apei √ģn natura, improvizarea unui adapost, realizarea unor noduri etc).

Durata: 4 ore
Numar de participanti: minim 10 ‚Äď maxim 30

3. EXPEDITII CU CAIACELE

Expeditiile cu caiacele inseamna explorarea canalelor si lacurile din imprejurimile traseelor pontoanelor plutitoare si nu numai.

Durata: 4 – 8 ore
Numar de participanti: minim 4 – maxim 14

4. SAILING CU CATAMARANUL

2 catamarane cu o capaciate de 3 persoane + skiper vor sta la dispozitia participantilor pentru explorarea lacurilor din Delta. Dupa un scurt instructaj, participantii se vor implica activ in navigatia cu catamaranul.

Durata: 4 ore
Numar de participanŇ£i: minim 10 ‚Äď maxim 20

5. ATELIER FOTO

ATELIERUL FOTO este un program de team building atat indoor, cat si outdoor. Programul isi propune stimularea abilitatilor de comunicare si creativitate si are o finalitate palpabila: un vernisaj adevarat. Sub indrumarea unui fotograf profesionist, participantii vor fi initiati in tainele fotografiei digitale. Fiecare echipa va realiza un pictorial pe teme diverse.

OBIECTIVE
‚Äʬ†¬†¬† dezvoltarea creativitatii
‚Äʬ†¬†¬† comunicarea in echipa
‚Äʬ†¬†¬† managementul timpului
‚Äʬ†¬†¬† eficientizarea resurselor

DESFASURARE
Etapa 1
– curs de fotografie sustinut de trainer profesionist, elemente tehnice, probe, lucru in studio si in natura, lumini, bluescreen (fundal fals).
Etapa 2
– concurs de fotografie pe categorii: portret, detaliu, bluescreen, pictorial, pastel, etc.
Etapa 3
– vernisaj si concurs foto, se vor acorda premii pentru fiecare categorie.

Se vor realiza printuri instant in format A4, pe hartie fotografica. Echipamentele pentru atelierul foto sunt asigurate de catre organizator (exceptie fac camerele foto cu care lucreaza participantii): lumini si blitz-uri speciale, bluescreen, calculator pentru prelucrare imagine, imprimante foto, suport de print.

Durata: minim 3 ore / maxim 7 zile